2014. május 16., péntek

Báreszközök, bárkellékek, koktél eszközök és koktél kellékek


A báreszközök és bárkellékek, vagy más néven koktél eszközök és koktél kellékek a koktél készítés elengedhetetlen kellékei, melyek egyre fontosabb szerepet töltenek be az egyre nagyobb teret kapó otthoni koktél készítésben is.

Egy koktél elkészítése első látásra egyszerűnek tűnhet, ám ha nincsenek meg a megfelelő báreszközök és bárkellékek, akkor az egy igen nehézkes, akár lehetetlen feladattá is válhat. A Minden Ami Bár webshopjában rengeteg kiváló minőségű báreszköz és bárkellék, illetve koktél eszköz és koktél kellék található, melyek üzleti és otthoni felhasználásra egyaránt alkalmasak!

Termékeink között többek között megtalálhatóak a koktél shakerek (Francia shaker, Boston shaker, Manhattan shaker), a különféle italmércék és koktélszűrők; a gyümölcsrendezők és szívószál rendezők, a krusztázók, a különösen hasznos kiöntődugók, a bárkanalak, citrusprések és muddlerek, Flair nyitók, Flair üvegek és Bárszőnyegek is. Természetesen az említett báreszközökön és bárkellékeken kívül még rengeteg más terméket, koktél eszközt és koktél kelléket is találhat a Minden Ami Bár Wesbhopjában!


További termékekért és információért látogasson el báreszköz webshopunkba, ahol a báreszközöket és bárkellékeket, koktél eszközöket és koktél kellékeket nagyker áron értékesítjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése