2014. április 11., péntek

Monin Limonádé Bár Franchise rendszer


A Minden Ami Bár azzal a céllal hozta létre a Monin Limonádé Bár Franchise rendszert, hogy partnerei számára lehetővé tegye a napjainkban oly’ közkedvelt Limonádék értékesítését.

A Monin Limonádé Bár egy kiváló befektetés, mellyel a különféle vendéglátó üzletek - éttermek, kávézók, teázók, strandok, kerthelységek és szórakozóhelyek - gyorsan bővíthetik italválasztékukat, mindezt rendkívül jó haszonkulccsal és minimális befektetéssel.
A Monin Limonádék minden esetben kimagasló minőségű Monin alapanyagokból előállított Sweet & Sour Limonádé alappal és Monin gyümölcspürékkel készülnek, melynek pontos receptúráit a szerződés megkötésekor partnereink rendelkezésére bocsájtjuk az állandó minőség érdekében!
A Monin Limonádé Bárhoz többféle esztétikus és figyelemfelkeltő itallap is társul: az üzlet típusától és méretétől függően ezek lehet hajtogatható itallapok éttermek és kávézók számára, normál itallapok strandbüfék és utcai Limonádé standok számára, illetve nagyméretű plakátok is.
Mindezen felül személyzetét professzionális bártendereink és mixereink segítségével tanítjuk be a Monin Limonádék gyors és szakszerű elkészítésére!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a Monin Limonádé Bár Franchise rendszerrel kapcsolatban, tájékozódjon tovább a Monin Limonádé Bár honlapján, illetve a Minden Ami Bár blogján!
Bővebb információért bátran kérjen tanácsot az office@mindenamibar.com e-mail címen, ahol azonnal választ kaphat kérdéseire, illetve jelentkezhet Monin Limonádé Bár Franchise programunkba!

Gyors Limonádé Készítés – Állandó Minőség – Felejthetetlen Ízek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése