2014. január 26., vasárnap

Monin szirupok és Monin koktélpürék, Minden Ami Monin!

Monin szirupok és Monin koktélpürék, Minden Ami Monin!
 A Monin szirupok és Monin pürék gyártása Európán belül, Francia országban történik. A Monin termékek jelenleg 163 országban vannak jelen, szinte kivétel nélkül minden országban piacvezető. A Monin szirupok kiváló alapanyagokból, magas valódi gyümölcstartalommal rendelkeznek. Cégünk közel 150 különböző ízesítésű Monin szirupot forgalmaz. A Monin szirupok rendkívül jó hígítási aránnyal rendelkeznek, a többi koktél szirup brendhez képest, kevesebb szükséges az italok elkészítéséhez. A Monin szirupokból és a Monin pürékből készített italoknál észrevehető, hogy gyümölcstartalma nagyon jól kiérezhető. A termék gyártásánál a Monin cég arra törekszik, hogy megszólalásig asszociáljon a termék neve és a benne lévő tartalom, illetve ne legyen mellék íz hatás. A Monin repertoár egyre szélesebb, léteznek Monin koktél szirupok és Monin koktélpürék továbbá Monin kávészirupok, Monin frappé porok és Monin smoothie porok illetve Monin szószok, illetve nagyon sok P.O.S. (reklám) anyaggal is rendelkezik a cég.

A Monin szirup és Monin püré használata


A Monin maximálisan támogatja a Bártender versenyeket és a Mixer iskolákat világszerte, mind a 163 országban vannak Monin márkanagykövetek, akik minden erejükkel népszerűsítik a Monin márkát. Cégünk is ki veszi ebből a szerepét, a Limonádé Bár rendszerünk keretein belül díjmentesen képzi a vendéglátóegységek személyzetét a gyors és szakszerű Monin limonádék készítésére. A Bar Coordinator projektünk pedig a koktélok magas színvonalon történő elkészítésére képzi tovább a vendéglátó Partnereink személyzetét. 

Monin szirup bolt Budapest, Monin szirup forgalmazó, Monin szirupok olcsón, a Minden Ami Bár, Minden Ami Monin közreműködésével!

http://www.mindenamibar.com/monin_szirup_monin_pure

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése